User Tools

Site Tools


autoconf-2.62_-_build_error

autoconf-2.62 build error

Following error i got during the build of autoconf-2.62

restore=: && backupdir=".am$$" && \
am__cwd=`pwd` && cd . && \
rm -rf $backupdir && mkdir $backupdir && \
if (/bin/sh /usr/ports/devel/autoconf262/work/autoconf-2.62/build-aux/missing --run makeinfo --version) >/dev/null 2>&1; then \
for f in autoconf-2.62.info autoconf-2.62.info-[0-9] autoconf-2.62.info-[0-9][0-9] autoconf-2.62.i[0-9] autoconf-2.62.i[0-9][0-9]; do \
if test -f $f; then mv $f $backupdir; restore=mv; else :; fi; \
done; \
else :; fi && \
cd "$am__cwd"; \
if /bin/sh /usr/ports/devel/autoconf262/work/autoconf-2.62/build-aux/missing --run makeinfo --no-split -I . \
-o autoconf-2.62.info autoconf-2.62.texi; \
then \
rc=0; \
cd .; \
else \
rc=$?; \
cd . && \
$restore $backupdir/* `echo "./autoconf-2.62.info" | sed 's|[^/]*$||'`; \
fi; \
rm -rf $backupdir; exit $rc
autoconf-2.62.texi:1723: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:3353: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:3920: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:3935: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:3947: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:3965: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:3986: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:4001: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:4019: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:4027: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:4035: Unknown command `'.
autoconf-2.62.texi:4078: Unknown command `'.
................

Simple fix i have applied is

If you got “makeinfo” in following directory.

/usr/bin
/usr/local/bin

then rename

mv /usr/bin/makeinfo /usr/bin/makeinfo_

This should fix this problem

I have found this solution on some forum.

autoconf-2.62_-_build_error.txt · Last modified: 2017/07/02 02:19 by k2patel